The 16th IEEE International Workshop on E-Health Systems & Web Technologies (ESAS 2021) Çalıştayı Bildiri Çağrısı | Mühendislik Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Değerli Araştırmacılar,

Sizleri, Yazılım Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla ELÇİ ’nin organizatörü olduğu IEEE Computer Society nin kendi adına düzenlediği kongrelerden biri olan COMPSAC(Computer Software and Applications) kongresinin çalıştayı ” 16th IEEE International Workshop on E-Health Systems&Web Technologies (ESAS 2021)” e davet ediyoruz.

Çalıştay sonunda bildiriler kitabı IEEE Xplore çevrimiçi veritabanına yüklenmekte olup, dünya çapında akademisyen ve profesyonellerin el altında tuttuğu kaynaklar arasında yer almaktadır.

Çalıştay hakkında ayrıntılı bilgi için :

ESAS – E-Health Systems & Web Technologies