Robotics in Construction | Mühendislik Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Düzenleyen bim4turkey
Organizasyon
Dil İngilizce

İlk konuk olan, Turner Construction Company’nin (NYC, ABD) İnovasyon Departmanı, yenilikçi uygulamaları olan “SPOT” u anlatacak. Spot, özelleştirilmiş teknolojik entegrasyonlar taşıyan, şantiyelerde güvenle gezinebilen gelişmiş bir robottur.  Spot’un kullanımıyla, inşaat ekibinin inşaat sürecini verimli bir şekilde izlemesi sağlanacak, hızlı KG/KK kontrolleri gerçekleştirilecek ve proje sahiplerine tesislerinin gerçek dijital ikizlerini sağlamak için oluşturulmuş BIM modellerinin teslim edilmesini sağlayacaktır.

İkinci konuk ise, Towercraft (Türkiye), TÜBİTAK destekli yenilikçi bir projedir. Towercraft, yüksek binaların cephelerini temizlemek için özel olarak tasarlanmış akıllı bir temizlik robotudur. Cephe temizliği için kullanılan geleneksel yöntemler zaman alıcı ve oldukça pahalıdır. Towercraft, temizlik sürecini otomatikleştirmenin yanı sıra ilgili verileri kaydetmeyi de hedeflemektedir.

Detaylı bilgi ve kayıt için linke tıklayabilirsiniz: https://bim4turkey.com/en/events/bim-webinar-1/robotics-in-construction-1

Etkinliğe katıl

2024-1-8 21:00 2024-4-20 Europe/London Robotics in Construction Türü Webinar (online) Konu İnşaatta Robotik Konusmaci(lar) Düzenleyen bim4turkey Organizasyon Dil İngilizce Açiklama İnşaat sektöründe robotik uygulamalar günden günde daha da yaygınlaşmaktadır. Bu etkinlikte konuşmacılar, robotik uygulamalarla ilgili yenilikçi çözümlerini anlatacaklar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte inşaat süreçlerinde daha fazla yer bulmaya başlayan robotların, inşaat sektöründeki rolünü Türkiye ve ABD’den iki örnek üzerinden incelenecektir. İlk konuk olan, […] Belirtilmemiş
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.