Teknoloji Kaptanları Ödülleri | Mühendislik Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Teknoloji Kaptanları Ödülleri

BT Şirketler Grubu tarafından şirketleri ve ekiplerini dijital dönüşüm konusunda geliştirdikleri projeler ve hayata geçirdikleri uygulamalar konusunda motive etmek amacıyla bu sene 5. kez düzenlenen “Teknoloji Kaptanları Ödülleri” sahiplerini buldu. Projelerin jüri aşamasında görev yapan Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Atilla Elçi, törende AS’lı Görüntüden Hasar Tespit projesi ile ‘Yılın İnovasyon Projesi’ kategorisinde birincilik, ‘Yılın Dijital Dönüşüm Projesi’ ve ‘Yılın Maliyet İyileştirme Projesi’ kategorilerinde de üçüncülük alan Anadolu Sigorta’ya ödüllerini takdim etmiştir.