Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Türk Dili Edebiyatı I Derslerinin Telafi Sınavları Hak. | Mühendislik Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Güz dönemi uzaktan öğretim yöntemiyle verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Türk Dili Edebiyatı I derslerinin telafi sınavı tarihleri Mühendislik Fakültesi için 24 Kasım 2021 saat 17:00-18:30 olarak belirlenmiştir. Telafi sınavlarına girecek olan öğrencilerimiz telafi sınavına girmek istediklerine dair yazdıkları dilekçeye ek olarak sorunlarını belgelendirerek 19.11.2021 cuma günü 16:00’a kadar Mühendislik Fakültesi sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.